Om DSA ARK STUDIO

DSA ARK STUDIO

er en selvstændig arkitekt tegnestue. Tegnestuen blev etableret i 1990 og drives i dag af Nils Jeppe Hansen maa og Jørgen Bech Taxholm maa.  Tegnestuen er beliggende i et fredet pakhus fra 1780 i Wildergade 51 på Christianshavn.

Tegnestuen arbejder med et bredt spektre af opgaver i både offentligt, erhvervsmæssigt og privat regi. Siden tegnestuen blev etableret, har tegnestuen udført nybyggeri samt oparbejdet stor erfaring med restaurering, transformation og tilbygning af fredede bygninger. Et område som kræver indlevelse og respekt for bygningshistoriske værdier samt sans for at kombinere det eksisterende med nutidige behov så resultatet fremstår i en harmonisk helhed.

Tegnestuen tilbyder rådgivning i udøvelse af arkitektfaget i bred forstand samt byggeledelse og tilsyn.
Sideløbende beskæftiger vi os med design og produktudvikling indenfor møbel og belysning mv.

Design og arkitektur handler om sanselige oplevelser – et begreb, der skal defineres helt ned i detaljen og det stoflige udtryk i materialet der bygges med. Den ærlighed i konstruktion og materiale vi har dyrket, finder vi optimal i løsninger såvel produktions teknisk som økonomisk.

Vort faglige engagement er på basis af de bedste arkitektfaglige traditioner båret af en åbenhed og nysgerrighed over for udviklingen af nye arkitekturidealer. Tegnestuen lægger vægt på kvalitet i helhed og detalje hvad angår æstetik og funktionalitet.

Tegnestuen beskæftiger arkitekter og bygningskonstruktører.